Kvalitet i udobnost na prvom mestu

Proizvodnja nameštaja VDV ANTIĆ je locirana 9km od Kruševca u mestu Cerova. Uspešno posluje od 2006 godine i bavi se proizvodnjom tapaciranog nameštaja. Kako je cilj firme “kvalitet i udobnost na prvom mestu” kao i zadovoljan kupac, svim snagama teži ka usavršavanju i modernizaciji svojih proizvoda što je do sada i dokazala na tržištu širenjem distributivne mreže preko svojih distributera širom zemlje kao i izvan nje.
Poštovanjem domaćih i evropskih standarda, korišćenjem najkvalitetnijih materijala i iskustvom svojih majstora kvalitet proizvoda je potvrdio Šumarski fakultet u Beogradu, Institut za kontrolu kvaliteta nameštaja.

01. USLUGA

Naš tim iz korisničke podrške može da odgovori na sva vaša pitanja, kao i da vam pruži personalizovanu pomoć u vezi sa: uređenjem doma, dostupnošću, većim porudžbinama, prilagođenim porudžbinama i opcijama isporuke.

02. VELIKI IZBOR NAMEŠTAJA

Pogledajte naš širok asortiman kvalitetnog nameštaja od stolica, kako klub i barskih… tako i fotelja, dvoseda, troseda, francuskih ležajeva, ugaonih garnitura i još mnogo toga!

03. DOBRA KUPOVINA

Kupujte sa poverenjem! Garantujemo vam da ćete biti zadovoljni izborom i raznovršnoću našeg asortimana. Kod nas ćete sigurno naći nešto po svom ukusu.

04. DOSTAVA

Naša Jedinstvena mreža za dostavu je brza, pouzdana i BESPLATNA za sav naš nameštaj. S’ obzirom da imamo izložbene salone u nekoliko većih gradova u Srbiji, većinu nameštaja vam možemo isporučiti u rekordnom roku!

PITAJTE NAS BILO ŠTA ?

Vaše zadovoljstvo je naš cilj!